Specials

Wilt u iets aparts, een motor die niet zo kant en klaar te koop is of wilt u iets laten verbouwen aan uw motor, dan kan dat allemaal, de mogelijkheden zijn oneindig.

Hieronder volgen wat motorfietsen die door ons gebouwd/verbouwd zijn, om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is.

DSC03770

Allereerst onze eigen mascotte: een Yamaha XS 650, motorblok is vergroot naar 750cc, snelle nokkenassen en andere carburateurs, upside down voorvork, one off handgemaakte uitlaatbochten en uitlaatdemper in roestvrij staal, akront spaakwielen met brede velgen, zelf gemaakt zadel en stuurkuipje en speciaal spuitwerk.

 

Deze Honda NC 30 is door ons in opdracht van een klant compleet verbouwd als Mick Doohan replica, upside down voorvork, speciaal 4 in 4 uitlaatsysteem met aparte carbon dempers, replica spuitwerk, one off GP replica zitje met gaten voor de bovenste dempers, perfect afgesteld op de Dyno testbank,etc.,etc. echt teveel om op te noemen wat allemaal aan deze motor verandert is.

motor-PeterYamaha Fazer 600 in opdracht voor de Fam. A. speciaal gespoten in de klassieke Yamaha USA kleurstelling, onderkuipje en kleine knipperlichten.

 

 

 

Hieronder een aantal voorbeelden van Suzuki Intruders die we ‘s winters vaak bouwen, gewoon omdat er dan meer tijd is voor dit soort projecten. Achterspatborden en zadels worden door ons zelf gemaakt.

intruder-1 intruder-2 intruder-3 DSC01644 
DSC01640

Speciaal spuitwerk, eigenbouw zadels, etc.

dragstar-1Yamaha Dragstar 650 special, ook weer speciaal spuitwerk, Harley-Davidson ombouw voor de voorvork, speciaal zadel met achterspatbord, open uitlaten, enz.

 

 

 

vulcan-1Kawasaki Vulcan 800, voor en achter spatborden op maat gemaakt, speciaal spuitwerk, White-Wall banden, breed stuur, forward-controlls, enz.

 

 

hawkHonda Hawk, compleet verbouwd, eigenbouw uitlaat, subframe en zadel, verder teveel om op te noemen, de foto’s spreken voor zich.

 

 

 

DSC01483Honda VT 750 C2, speciaal spuitwerk, speciale spatborden voor en achter, breed stuur, open uitlaten, etc.

 

DSC01759

 

 

Yamaha XS 650 een favoriet model om een leuke caferacer van te bouwen, mooie retro look en een model waar wij graag mee werken.

 

 

 

 

Ook restauratie is mogelijk, hieronder een bakfiets die voor de Gemeente Putten gerestaureerd is, en in het nieuwe gemeentehuis in de trouwzaal staat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yamaha TR1 STREET TRACKER special in YAMAHA USA kleurstelling